Verzekeringen

Autoverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Een autoverzekering is een verzekering die tot doel heeft om de schade welke veroorzaakt is door uw eigen auto te verzekeren. Een autoverzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht. Deze verplichting wordt in Nederland geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). Bezitters van een auto of een bestelbus zijn dus verplicht deze te verzekeren, minimaal met een WA-dekking. Deze verzekering biedt alleen dekking voor schade (veroorzaakt door uw auto) aan derden. Met een WA-dekking voorkomt u dus dat uzelf de schade aan derden moet betalen, en als u de schade niet kunt betalen de tegenpartij met lege handen komt te staan. Daarnaast kunt u de WA-polis uitbreiden met een Beperkt Casco dekking of een All-Risk dekking. Daarmee verzekert u zich ook voor alle schade aan uw eigen auto of bestelbus.

U kunt dus kiezen tussen de volgende soorten autoverzekeringen:

- WA-dekking
- WA-dekking uitgebreid met beperkt Casco
- WA-dekking uitgebreid met volledig Casco, de zogenaamde All-Risk polis

De zorgpremies voor 2019
zijn bekend!

Persoonlijke berekening aanvragen

Vanaf nu kunt u weer overstappen naar de zorgverzekeraar welke het beste of meest voordelige bij u past. Maar welke is dat? Als u onze Zorgverzekeringscheck invult, hoeft u dat zelf niet meer uit te zoeken. Wij koppelen dan uw verzekeringswensen aan de zorgverzekering met de laagste premie.

Beste en meest voordelige zorgverzekering

Uw zorgverzekering moet de zorg vergoeden die u nodig denkt te hebben. En voor andere zorgkosten hoeft u juist helemaal geen dekking. Bovendien wilt u niet meer betalen dan nodig. Maar waar bent u op maat én zo voordelig mogelijk verzekerd? Laat dat uitzoekwerk aan ons over.

Top 5 zorgpremies AdviesUnie:

€ 99,63
(Eigen risico €885)
€ 116,30
(Eigen risico €385)
€ 99,71
(Eigen risico €885)
€ 119,25
(Eigen risico €375)
€ 114,15
(Eigen risico €885)
€ 131,65
(Eigen risico €385)
€ 105,00
(Eigen risico €885)
€ 125,00
(Eigen risico €385)
€ 111,95
(Eigen risico €885)
€ 126,95
(Eigen risico €385)

Opstalverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

De opstalverzekering is een verzekering waarmee u uw woonhuis of bedrijfspand verzekert tegen schade door brand, bliksem, ontploffing, storm, inbraak of lekkage. Bij schade door een van hiervoor genoemde voorvallen ontvangt u een vergoeding of wordt de schade voor u hersteld, zodat u weer zorgeloos kunt blijven wonen. Omdat uw woning of bedrijfspand vaak ook het grootste deel van uw vermogen betreft, beschermt u met een opstalverzekering ook uw vermogen. Zo blijft u zorgeloos wonen en werken.

De specialisten van AdviesUnie hebben voor u een aantal maatschappijen geselecteerd. Deze selectie gebeurt op basis van vergelijkingen van de premies, dekkingen en service van de verschillende maatschappijen. Deze maatschappijen hebben ieder weer verschillende opstalverzekeringen met verschillende soorten dekkingen:

- Opstal Basis
- Opstal All-Risk

U hoeft dus zelf niet te zoeken en tevens bent u altijd gegarandeerd van het beste product!

Inboedelverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Een inboedelverzekering is belangrijk, want uw woning staat vol bezittingen waar u aan gehecht bent. Onder de dekking van een inboedelverzekering vallen o.a. uw (tuin)meubels, was- en droogmachine, woonaccessoires, serviesgoed en kleding. Sieraden, verzamelingen, Audio-, visuele en computerapparatuur zijn voor een vast bedrag meeverzekerd. Ook kunt u uw inboedel extra verzekeren voor gebruik buiten de woning. Kortom, een inboedelverzekering is onmisbaar!

De specialisten van AdviesUnie hebben voor u een aantal maatschappijen geselecteerd. Deze selectie gebeurt op basis van vergelijkingen van de premies, dekkingen en service van de verschillende maatschappijen. Deze maatschappijen hebben ieder weer verschillende inboedelverzekeringen met verschillende soorten dekkingen:

- Inboedel Basis
- Inboedel All-Risk
- Inboedel All-Risk met Buitenhuisdekking

U hoeft dus zelf niet te zoeken en tevens bent u altijd gegarandeerd van het beste product!

Aansprakelijkheidsverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

De schade die u, uw gezinsleden of huisdieren aan anderen kan aanbrengen kan vervelend zijn, maar soms ook zeer kostbaar. Een glas wijn over het tapijt van de buren laten vallen, of dat uw zoontje per ongeluk met zijn fiets een voetganger omver fietst kunnen soms verregaande (financiële) gevolgen hebben. Denk daarbij ook aan letselschade. Met een aansprakelijkheidsverzekering van AdviesUnie, bent u verzekerd voor de schade die u (per ongeluk) aanricht bij anderen.

Rechtsbijstandverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Heeft u een conflict op het werk, met de buren of in het verkeer? Met een rechtsbijstandverzekering van AdviesUnie wordt u bij juridische conflicten gratis bijgestaan door een van de juristen van de verzekeraar. Daarbij kunt u kiezen tussen:

Ongevallenverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Een ongeval thuis, op het schoolplein, tijdens het sporten, op het werk of in het verkeer kan heel vervelende gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan blijvende invaliditeit of overlijden! Allemaal persoonlijke drama’s. Zonder een ongevallenverzekering kunnen dergelijke situaties ook leiden tot financiële drama’s. Een ongevallenverzekering van AdviesUnie biedt u financiële zekerheid als u, uw partner of uw kind blijvend invalide raakt of overlijdt door een ongeval.

Uitvaartverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een uitvaartverzekering is een verzekering die bij het overlijden van de verzekerde een geldbedrag of een dienst uitkeert. Hoewel je de verzekering afsluit op je eigen leven, doe je dit voornamelijk voor je nabestaanden. Zij worden op deze manier niet geconfronteerd met torenhoge kosten van de uitvaart.

Daarbij kunt u kiezen of u uw nabestaanden een bedrag beschikbaar wil laten stellen zodat zij zelf de uitvaart kunnen regelen (kapitaalverzekering) of dat u alvast zelf een pakket samenstelt bij de maatschappij en daarmee hen opdracht geeft om het volgens uw wensen uit te voeren, de zogenaamde naturaverzekering.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Als zelfstandig ondernemer krijgt u in geval van arbeidsongeschiktheid meestal geen uitkering van de overheid. U bent zelf verantwoordelijk voor een financieel vangnet. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is daarom een belangrijke verzekering om te overwegen. Als u ziek wordt of een ongeval krijgt, ontvangt u via uw AOV een maandelijkse uitkering. Een AOV zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten.

Doorlopende Reisverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Met een doorlopende reisverzekering van AdviesUnie bent u het hele jaar verzekerd voor calamiteiten tijdens uw reizen. Standaard bent u verzekerd in Europa, maar u kunt dit uitbreiden met een werelddekking. U kunt ook een aanvullende dekking kiezen voor bijvoorbeeld: annulering, zakenreis, wintersport, medische kosten of pechhulp.

Overlijdensrisicoverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Een overlijdensrisicoverzekering (ook risicoverzekering genoemd) is een vorm van levensverzekering. Een tijdelijke overlijdensrisicoverzekering keert het vooraf afgesproken bedrag uit indien de verzekerde voor een bepaalde datum overlijdt. Een levenslange overlijdensrisicoverzekering keert het vooraf afgesproken bedrag uit wanneer de verzekerde overlijdt, ongeacht wanneer dit is.

Bij het afsluiten van een andere lening, met name ook een hypothecaire lening, is een overlijdensrisicoverzekering vaak verplicht. Dit geeft de schuldeiser aanvullende zekerheid, vooral als de overwaarde van het onderpand (vaak een huis) klein is, en bij leningen zonder onderpand.

Een overlijdensrisicoverzekering wordt ook vaak afgesloten voor de nabestaanden, bijvoorbeeld om de achterblijvende partner in staat te stellen om de hypotheek af te kunnen betalen of te kunnen stoppen met werken om de kinderen op te voeden. Ook kan een ondernemer een overlijdensrisicoverzekering afsluiten, waarbij de zakenpartner begunstigde is. Voor de zakenpartner wordt zo de mogelijkheid gecreëerd het aandeel van de erven af te kopen en de onderneming voort te zetten. Een overlijdensrisicoverzekering die wordt afgesloten om de kosten van de uitvaart te kunnen betalen wordt uitvaartverzekering genoemd.

Motorverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Een motorverzekering is een verzekering die tot doel heeft om de schade welke veroorzaakt is door uw eigen motor-, trike of quad te verzekeren. Deze verzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht. Deze verplichting wordt in Nederland geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM).

Bezitters van motor, trike of quad zijn dus verplicht deze te verzekeren, minimaal met een WA-dekking. Deze verzekering biedt alleen dekking voor schade (veroorzaakt door uw motor, trike of quad) aan derden. Met een WA-dekking voorkomt u dus dat uzelf de schade aan derden moet betalen, en als u de schade niet kunt betalen de tegenpartij met lege handen komt te staan.

Daarnaast kunt u de WA-polis uitbreiden met een Beperkt Casco dekking of een All-Risk dekking. Daarmee verzekert u zich ook voor alle schade aan uw eigen motor, trike of quad.

U kunt dus kiezen tussen de volgende soorten verzekeringen:

- WA-dekking
- WA-dekking uitgebreid met beperkt Casco
- WA-dekking uitgebreid met volledig Casco, de zogenaamde All-Risk polis

Bromfietsverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Met de bromfietsverzekering verzeker je jezelf minimaal voor de wettelijk verplichte aansprakelijkheid (WA). De WA dekt in elk geval de schade die je met bromfiets aan derden toebrengt.

Deze verzekering geldt voor de volgende voertuigen met een gele of blauwe nummerplaat:
• bromfietsen
• scooters
• snorfietsen

Het is mogelijk om diefstal van de bromfiets mee te verzekeren en ook schade aan de bromfiets door een aanrijding, ook als je daaraan zelf schuldig bent. De meeste verzekeraars bieden de mogelijkheid van een volledige cascodekking (‘All-riskverzekering’). In dat geval zijn zaken verzekerd als schade door brand of ontploffing; door storm, diefstal, joyriding; schade ontstaan door botsing met loslopende dieren; schade ten gevolge van een botsing, aanrijding, omslaan, te water of van de weg geraken, etc..

Fietsverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Jaarlijks worden in ons land ruim 600.000 fietsen gestolen. Het is daarom verstandig uw fiets te verzekeren. Bij AdviesUnie verzekert u uw fiets voordelig en tegen de beste voorwaarden en bent u wereldwijd verzekerd tegen diefstal en schade.

Caravanverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Deze verzekering dekt schade aan een caravan en ook aan de daarbij behorende voortent/luifel en de inboedel door vrijwel alle schadeoorzaken. Uw caravan kan op veel manieren beschadigen. Kortsluiting heeft brand veroorzaakt. Hagel heeft het dak beschadigd. Of vandalen hebben uw ruiten ingetikt. Met de caravanverzekering kunt u schade door dit soort gebeurtenissen verzekeren.

Onder de caravanverzekering kunnen de onderstaande types worden verzekerd:

• Toercaravan
• Vouwkampeerwagen
• Stacaravan

De verzekering is bedoeld voor particulier en recreatief gebruikte caravans.

De caravanverzekering van AdviesUnie zorgt voor een onbezorgde vakantie. Hiermee verzekert u uw caravan of vouwwagen compleet en voor het hele jaar. En dat voor een aantrekkelijke premie. Zo kunt u zorgeloos op vakantie.

Huisdierenverzekering

Vrijblijvende offerte aanvragen Schade melden

Misschien ben je een hondenmens - of juist een kattenmens. Hoe dan ook, je wilt goed voor ze zorgen. Ook als je lieve viervoeter ziek wordt, of een ongeluk krijgt. Met onze honden- en kattenverzekering hou je het ook in dure tijden financieel gezond.