Facebook pixel

Over ons

AdviesUnie is uw betrouwbare partner op het gebied van financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord.

De insteek van AdviesUnie is de klant zo helder en duurzaam mogelijk te adviseren over alles op het gebied van financiële dienstverlening. Volledig op basis van maatwerk, waarbij het belang van de klant te allen tijde voorop staat. AdviesUnie is in staat volledig maatwerk te bieden vanwege volledige onafhankelijkheid en samenwerking met bijna alle banken en (verzekerings)maatschappijen. Al onze adviseurs zijn zo breed mogelijk gecertificeerd en wij werken volledig volgens de actuele richtlijnen van de wetgever.

Het team van AdviesUnie bestaat uit ervaren adviseurs en hypotheekacceptanten. Wij zijn klantgericht, gaan voor ultieme service en rusten niet totdat wij uw financiële zaken op orde hebben. Uiteraard geheel in de stijl die bij u past.

U leest dit soort teksten natuurlijk op veel websites. Beter is het om te ervaren. Daarom bent u altijd welkom bij ons om kennis met ons te maken en een kop koffie te drinken. U merkt dan vanzelf of wij de juiste adviseur voor u zijn. Neem gerust contact met ons op.


AdviesUnie werkt met een breed assortiment aanbieders. Elk advies wordt geheel vormgegeven naar uw persoonlijke situatie van nu en verwachtingen in de toekomst. Met dit assortiment aanbieders en hun hypotheekproducten zijn wij overtuigd dat wij u een passende en toekomstbestendige hypotheek kunnen bieden. Daarnaast zal uw hypotheek in de toekomst dagelijks worden vergeleken met alle dan geldende hypotheekvormen en verzekeringsproducten en bekijken wij of er besparingen voor u te behalen zijn. In die situatie zullen wij uiteraard direct contact met u opnemen.

De voordelen van AdviesUnie:

 • Samen sterk
  Samen sterk

  Bij AdviesUnie staat uw persoonlijke situatie centraal. Met compleet advies over al uw financiële zaken, snelle schadeafwikkeling en transparante afspraken bent u zeker van meer rust en vertrouwen in uw leven.

 • Adviseur
  Onze adviseurs

  Bij AdviesUnie staan onze ervaren adviseurs voor u klaar met kundig, uitgebreid advies afgestemd op uw situatie. Onze persoonlijke benadering en kennis over de markt, helpen u gedurende het hele proces.

 • Alles onder een dak
  Alles onder één dak

  Bij AdviesUnie beschikken wij over expertise over meerdere vakgebieden. Zo is de juiste kennis altijd paraat om u verder te helpen. Zowel voor particulier als zakelijk, voor hypotheken, verzekeringen, beleggen en meer!

 • Onafhankelijk
  Onafhankelijk

  Bij AdviesUnie vergelijken wij alle grote aanbieders van financiële producten. Wij houden gedurende de looptijd van al uw producten de markt in de gaten, zodat u altijd de laagste kosten en beste voorwaarden heeft.