Facebook pixel

Hypotheken

Het kopen van een huis is bijna altijd onlosmakelijk verbonden aan het afsluiten van een hypotheek. Met andere woorden: om een huis te kopen zult u bijna altijd een hypotheek nodig hebben. Het vinden van uw droomhuis is namelijk één ding; de financiering van deze woning is een tweede.


Het kopen van een huis brengt vele lastige vraagstukken met zich mee. Het gaat tenslotte om misschien wel de belangrijkste aankoop in uw leven en dat moet zo optimaal mogelijk geregeld worden. AdviesUnie is daarin graag uw partner voor uw financiële huishouding. Voordat u een hypotheek afsluit is het van groot belang om goed onderzoek te doen en u zorgvuldig te laten adviseren. Het is namelijk nooit zeker wat de toekomst brengt. Daarom dient u met een hoop zaken rekening te houden. Denk hierbij aan het feit dat u werkloos kunt raken, of dat uw partner plotseling komt te overlijden.

Met de deskundigheid van de hypotheekadviseurs van AdviesUnie bent u verzekerd van een verantwoorde hypotheek, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zowel nu, als in de toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bekijk hieronder wat de hypotheek daadwerkelijk kost

De voordelen van AdviesUnie:

 • Samen sterk
  Samen sterk

  Bij AdviesUnie staat uw persoonlijke situatie centraal. Met compleet advies over al uw financiële zaken, snelle schadeafwikkeling en transparante afspraken bent u zeker van meer rust en vertrouwen in uw leven.

 • Adviseur
  Onze adviseurs

  Bij AdviesUnie staan onze ervaren adviseurs voor u klaar met kundig, uitgebreid advies afgestemd op uw situatie. Onze persoonlijke benadering en kennis over de markt, helpen u gedurende het hele proces.

 • Alles onder een dak
  Alles onder één dak

  Bij AdviesUnie beschikken wij over expertise over meerdere vakgebieden. Zo is de juiste kennis altijd paraat om u verder te helpen. Zowel voor particulier als zakelijk, voor hypotheken, verzekeringen, beleggen en meer!

 • Onafhankelijk
  Onafhankelijk

  Bij AdviesUnie vergelijken wij alle grote aanbieders van financiële producten. Wij houden gedurende de looptijd van al uw producten de markt in de gaten, zodat u altijd de laagste kosten en beste voorwaarden heeft.